Filter
Stäng

Gåbakom

FIMOP

Ändra din mopp! Är det dags att utvecklas!? Professionell rengöring med maskin blir kompakt och rakt in i din vardag med nya FIMOP!
0,00 kr

Genie XS

Genie XS är den revolutionära städmaskinen som är lämplig för rengöring av extra små och trånga utrymmen. Den drivs med ett litiumjonbatteri som gör det möjligt att utföra många, korta och målinriktade rengöringsoperationer under samma dag.
0,00 kr

Genie B

FIMAP Genie B är en liten batteridriven städmaskin med 10 liters tankvolym. Den har en parabolisk gummiskrapa som rör sig i sidled runt borstarna och kan därför lätt arbeta i kurviga linjer!
0,00 kr

Genie BS

Fimap Genie BS är en liten batteridriven städmaskin med borstvals, som helt kan automatisera manuella städsystem. Resultatet visar sig direkt: städtiden och städkostnaden minskar drastiskt.
0,00 kr

GL

FIMAP GL är en liten städmaskin med kraft som en stor, men smidighet som en liten. Med sin extraordinära kraft ger GL en professionell rengöring i trånga passager i alla miljöer. Den är användarvänlig, ekonomisk och energisparande genom sin Eco-Mode funktion.
0,00 kr

GxL

FIMAP GxL är en mindre städmaskin med kraft som en stor. Med sin extraordinära kraft ger GxL en professionell rengöring i olika miljöer som kräver högre prestanda. Den är användarvänlig, ekonomisk och energisparande genom sin Eco-Mode funktion.
0,00 kr

My16

Fimap My16 är en städmaskin med halvautomatisk drivning som passar för städning av mindre ytor!
0,00 kr

iMx

FIMAP iMx är den enkla städmaskinen med maximal driftsäkerhet, bra ergonomi och perfekt resultat. Allt till en bekväm kostnad!
0,00 kr

MMx

FIMAP MMx är en tystgående, kompakt, batteridriven gå-bakom städmaskin, med 50cm arbetsbredd och 40 liters tankar.
0,00 kr

Maxima 2017

FIMAP Maxima 2017 har en raffinerad teknik kombinerad med högkvalitativa och robusta material. Städmaskinen kan utrustas med de tillbehör och den teknik som uppfyller dina krav!
0,00 kr