Filter
Stäng

Åkmaskiner

MXr

MXR är FIMAP´s nyaste åkbara städmaskin och tack vare dess mycket kompakta mått ersätter den en traditionell gåbakom skurmaskin, men med högre effektivitet avseende tid och resultat.

Mr

MR är den åkbara serien skurmaskiner som ger dig det du behöver för en bra daglig städning, till en oöverträffad enkelhet och rimlig kostnad. Finns i skurbredderna 60,65,75 och 85 cm

BMg

FIMAP BMg är en ny kompakt städmaskin som har samma egenskaper och prestanda som en större maskin. Den är ett resultat av studier, som också gör den så användarvänlig att den är en fröjd att använda.

MMg 2016

MMg 2016 är FIMAP´s nya åkbara kombiskurmaskin. Högsta prestanda och maximal komfort är en bra beskrivning på denna maskin!

MG

MG är en serie skurmaskiner med stor vattenvolym och bra skurkraft. Den är byggd för djuprengöring på allehanda underlag. De finns i skurbredderna 75,85 och 100 cm.

Magna

Magna är den kraftfulla serien skurmaskiner från FIMAP, gjorda för tuff daglig rengöring och djuprengöring av större ytor.

Magna 2017

Nya FIMAP Magna 2017 är en robust åkbar städmaskin för krävande utrymmen. Den är utrustad med tekniska interaktiva funktioner, som ger en perfekt kombination av styrka och effektivitet.

SMg

Fimap´s SMg120-130 åkbara skurmaskin, är lämplig för daglig och djup rengöring av ytor upp till 20.000 kvm.